Пропонуємо Вам ознайомитися з святковим меню корпоративних вечірок напередодні Нового 2017 року

 

imagesСвяткування з розважальною програмою розпочинаються з 23 грудня. На деякі дати до Нового року ще є вільні місця, але їх швидко бронюють.

Ресторан “Тернопіль” приймає замовлення від компаній з 10 і більше гостей. Початок розважальної програми з 19.00, “жива” музика працюватиме до 2.00

Меню передноворічних вечірок

в ресторані «Тернопіль»

 
М’ясне плато власного виробництва
Плато з 4 видів сирів з медово-гірчичним соусом
Плато з копчених риб
Салат м’ясний «Мисливський»
Салат овочевий «Моцарела з шпарагівкою, овочами та французькими травами
Салат «Інсалато Верде»
Язик заливний
Фруктове плато
Хліб власної випічки
 
Гаряча страва: Філе тріски в кунжуті
Гарнір: Паріла з овочів гриль
Гаряча страва: Полядвиця шпигована фірмова
Гарнір: Крокети картопляні
Гарнір: Картопля фрі
Десерт: Коктейль фруктовий
 
Гаряча страва: Філе Поло запечене з сиром, овочевим

рататуєм та соусом Брі

Напої

Мінеральна вода «Микулинецька»
Ягідний компот власного приготування
Шампанське напівсолодке «Шабо»
Чай заварний , кава (фуршетний стіл)
Вартість для одного гостя – 450 гривень

Довідки за тел.. 25-25-28, 067 3520354, 067 3500537

Поділитись