Умови святкування Вашого весілля у ресторані «Тернопіль»
1 Максимальна кількість гостей – 140-150 персон
2 Час закінчення весілля визначається 3.00 год. ранку наступного дня.
3 Орендна плата за зал відсутня
4 Чайові кухарям,офіціантам – за власним бажанням замовника
5 Кошторис визначається вартістю меню, що складається за 4 тижні до початку весілля
6 Мінімальна сума замовлення на одного гостя від 250 грн.
7 Від замовника – алкоголь, (за умови замовлення 1 пл. алкоголю на 10 гостей), випічка, фрукти
8 Надання складської кімнати для алкоголю та холодильника для напоїв
9 Допомога з пакування продукції, що залишилась після бенкету
10 Авансовий платіж при замовлені залу на день весілля складає 30% від орієнтовної суми замовлення.
11 Здійснення повного розрахунку за весілля за тиждень до дати святкування.
Комплексне декорування залу (100 і більше гостей) 5000,00
Комплексне декорування залу (до 100 гостей) 3500,00
З замовником складається договір на обслуговування, де зазначаються всі умови замовлення.
За більш детальною інформацією телефонуйте 0352 252528 або 067 352 03 54