вулиця Замкова, 14 (готель “Тернопіль”)
тел.: (0352) 25-25-28
067 350-05-37
Ресторан Тернопіль
  • Facebook
  • Search ...
  • Про нас
  • Новини
  • Галерея
  • Меню
  • Он-лайн бронювання
  • Контакти

Гарячі страви

  • Салати
  • Другі страви
  • Десерти
  • Перші страви
  • Напої
  • Винна карта
    • Горілка
    • Віскі
    • Коньяк/Бренді
    • Ігристі вина
    • Білі вина
    • Червоні вина
    • Інші напої
  • На замовлення
    • Холодні закуски
    • Паста
    • Салати
    • Гарніри бенкетні
    • Напої/фуршетний стіл
    • Гарячі страви
  • Закуски

Гарячий салат „Віват”, 220 гр.

гарячий салат з печінки птиці, цвітної капусти, омлету та грибів
з печінки птиці, омлету, цвітної капусти з зеленню та майонезом
  • 65,00

Стейк з філе лосося з пікантним оливково-овочевим рататуєм

вага 230 гр.
  • 255,00

Хрустка рибна відбивна з овочами (200г)

Філе хека запечене з овочами
  • 95,00

«Торбинка подорожнього» ,220г.

мішечки-млинці з начинкою (телятина, гриби, соус)
  • 64,00

«Свято для чоловіків», 600г.

Три стейки (з телятини, свинини, птиці), шашлик з печінки індика, картопляні кружальця ("айдахо"), соус.
три стейки з телятини, свинини і птиці, шашлик з індичої печінки, картопля смажена кружальцями та подвійний соус (страва для двох)
  • 195,00

Фірмовий рулет з полядвиці зі шпинатом, 200г.

  • 98,00

Полядвиця шпигована запечена в рукаві

Соковитий шматок свинини гарно промаринований, шпигований і запечений у власному соку. За 100 грам
  • 72,00

Тістечко-слойка з м’ясним фаршем (18г)

  • 9,00

Голубці по-тернопільськи, 300г.

Фірмові голубці без рису з м'ясом та соусом з білих грибів
  • 85,00

Ребра свинні в медовому соусі з гарніром фрі, 720г.

  • 198,00

Юшка з білих грибів (200)

  • 20,00

Бульйон з кролика, 200г.

Питний свіжий бульйон з ніжного м'яса кроля
  • 38,00

Свинні медальйони в беконі з броколі-пюре і соусом Фуге (400гр.)

  • 195,00

Філе Поло з сиром і рататуєм під соусом Брі, 380 гр.

  • 159,00

Парілла з сезонних овочів-гриль

вага , 270 г
  • 99,00

“Гаряче Верде» , 250 гр.

Ніжна печінка птиці на "подушці" з руколи з медовим соусом
  • 125,00

Телятина в білому вині з беконом та гриль-гарніром, 270 гр.

Телятина в білому вині з беконом та овочами, вага 270 грам
  • 229,00

Рулет Поло з в’яленими томатами, 220 гр.

Смачна, добре промаринована птиця запечена з пікантними томатами та моцарелою з грибним гарніром
  • 145,00

Міньйони під винно-вишневим соусом, 140 гр.

Соковиті міні-стейки з філе телятини з винно-вишневим соусом
  • 180,00

Філе риби запечене в кунжутних зернах, 140 гр.

Філе тріски запечене
  • 85,00

Шашличок з філе індика в імбирному соусі, 105 гр.

  • 72,00

“Галіна-апельсіна”, 170 гр.

філе птиці з фруктовим соусом
  • 97.00

Класичні українські крученики під соусом з білих грибів, 150 гр.

  • 95,00

Гарячий салат “Альденте”, 260 гр.

З філе-лосося гриль, помідора чері, оливок, огірка та тьрох видів зелені
  • 145,00

Качине філе з яблучно-апельсиновим гарніром

360 грам
  • 225,00

Шашлик на грилі , 280г. /80г.

  • 185 грн.

Рулетики з філе окуня під сирним соусом, 120гр.

  • 98 грн.

Гратен з філе птиці з яблучним гарніром, 280 г.

  • 96 грн.

Салат теплий “Тернопіль”, 320 гр.

  • 145 ,00

Телятина в шоколаді, 205гр.

  • 195,00

Шашлик з філе птиці, 130 гр.

  • 49,00

Груша запечена з креветками, 220г.

  • 139 грн
вулиця Замкова, 14 (готель “Тернопіль”)
тел.: (0352) 25-25-28
067 350-05-37
  • Facebook
  • Search ...
Всі права захищені © 2023 Ресторан Тернопіль
Call Now Button