вулиця Замкова, 14 (готель “Тернопіль”)
тел.: (0352) 25-25-28
067 350-05-37
Ресторан Тернопіль
  • Facebook
  • Search ...
  • Про нас
  • Новини
  • Галерея
  • Меню
  • Он-лайн бронювання
  • Контакти

На замовлення

  • Паста
  • Салати
  • Другі страви
  • Десерти
  • Перші страви
  • Напої
  • Винна карта
    • Горілка
    • Віскі
    • Коньяк/Бренді
    • Ігристі вина
    • Білі вина
    • Червоні вина
    • Інші напої
  • На замовлення
    • Холодні закуски
    • Салати
    • Гарніри бенкетні
    • Напої/фуршетний стіл
    • Гарячі страви
  • Закуски

Плато зі свіжих овочів, 300 гр

Перець болгарський, огірки, помідори, оливки,салат, соус на сметані з пармезаном та зеленню
  • 92,00

Асорті з маринованих овочів (цвітна капуста, печериці, крижалка, перець болг.) 450г.

Цвітна капуста,печериці,крижалка, огірки,перець болгарський, часник
  • 115,00

«Сицилія», 250г.

Тунець, сир фета, салат, помідори, перець болгарський. На оливковій олії.
з тунцем, фетою, салатою, помідором, перцем з оливковою олією
  • 89,00

«Цезар», 250г.

З грудинкою птиці, беконом, пармезаном та салатом Айсберг та ніжним соусом
з грудинкою, бочком, тунцем, яйцем та пармезаном
  • 119,00

Гарячий салат „Віват”, 220 гр.

гарячий салат з печінки птиці, цвітної капусти, омлету та грибів
з печінки птиці, омлету, цвітної капусти з зеленню та майонезом
  • 65,00

«Балканський», 270г.

хорватський салат з копченої грудинки, болгарського перцю, оливок,салату,огірків. Оливкова олія
з копченою грудинкою,огірком,перцем,сиром,оливками
  • 85,00

Салат „Хочу ще!” , 250 гр.

Салат з язика та грибів, твердого сиру з додаванням свіжого огірка
з язика та печериць
  • 88,00

Стейк з філе лосося з пікантним оливково-овочевим рататуєм, 230 гр.

  • 185,00

Хрустка рибна відбивна з овочами (200г)

Філе хека запечене з овочами
  • 85,00

«Торбинка подорожнього» ,220г.

мішечки-млинці з начинкою (телятина, гриби, соус)
  • 64,00

«Свято для чоловіків», 600г.

Три стейки (з телятини, свинини, птиці), шашлик з печінки індика, картопляні кружальця ("айдахо"), соус.
три стейки з телятини, свинини і птиці, шашлик з індичої печінки, картопля смажена кружальцями та подвійний соус (страва для двох)
  • 170,00

Фірмовий рулет з полядвиці зі шпинатом, 200г.

  • 98,00

Цвітна капуста в сухарях (170г)

  • 49,00

Картопляні кружальця смажені в мундирі, 200г.

  • 22,00

Картопляне пюре з маслом, 210г.

  • 25,00

Полядвиця шпигована запечена в рукаві (100г)

Соковитий шматок свинини гарно промаринований, шпигований і запечений у власному соку
  • 67,00

Тістечко-слойка з м’ясним фаршем (18г)

  • 9,00

Канапе-профітроль з язиковою начинкою, 55г.

  • 22,00

Голубці по-тернопільськи, 300г.

Фірмові голубці без рису з м'ясом та соусом з білих грибів
  • 77,00

Ребра свинні в медовому соусі з гарніром фрі, 720г.

  • 198,00

Юшка з білих грибів (200)

  • 20,00

Бульйон з кролика, 200г.

Питний свіжий бульйон з ніжного м'яса кроля
  • 38,00

Картопля фрі (160г)

  • 35,00

Картопляні крокети, 155г.

  • 25,00

Яблука печені, 100г.

  • 18,00

Узвар з сухофруктів (0,2л)

  • 7,00

Ягідний компот (0,2л)

  • 9,00

Еспресо-машина з натуральною кавою

Комплексна послуга для великих бенкетів та весіль. Кава-еспресо, капучіно, американо, з обслуговуванням без обмеження кількості.
  • 1600,00

“Інсалато Верде”, 350 г.

Велика порція свіжих овочів та зелені з колобком з яйця та птиці під дієтичним соусом. Вага - 350 грам.
  • 98,00

“Маре Нострум”, 200г.

Вишуканий салат з криветками, лимоном, маслинами, руколою та чері
  • 145,00

“Колеслоу”

Салатик з капусти, ананасу, огірків та помідора чері з багетом або грінкою. Вага - 250 грам
  • 35,00

Свинні медальйони в беконі з броколі-пюре і соусом Фуге (400гр.)

  • 195,00

Свинна костиця з пюре і грибами під соусом Майнц (450гр.)

  • 190,00

Філе Поло з сиром і рататуєм під соусом Брі, 380 гр.

  • 135,00

“Сіртакі” авторська варіація грецького салату, 260 г

Салат з традиційних інгредієнтів з додаванням італійського вяленого томату викладений на великій тарілці, в оливкову олію додається лимон. сік
  • 92,00

Асорті м’ясне запечене власного приготування, 450 гр.

буженина шпигована запечена, ковбаска печена, рулет з філе курки з грибами, шпондер запечений, зелень
  • 220,00

Плато з копчених риб, 220 гр.

Лосось, горбуша, масляна, Власне копчення
  • 235,00

Оливки, 50 гр.

  • 25,00

Короп фірмовий фарширований з оформленням, 400 гр.

Одна рибина
  • 288,00

Заливне асорті з птиці і язика, 470 гр.

  • 92,00

Холодець з кролика, 460 гр.

  • 155,00

“Гаряче Верде» , 250 гр.

Ніжна печінка птиці на "подушці" з руколи з медовим соусом та теріякі
  • 109,00

Сирне плато з медово-гірчичним соусом, 250 гр.

Рокфор, пармезан, брі, моцарела, кедровий горіх, зелень, медовий соус
  • 175,00

Телятина в білому вині з беконом та гриль-гарніром, 270 гр.

Телятина в білому вині з беконом та овочами
  • 180,00

“Мисливський” 300 гр.

Ситний салат з баварськими ковбасками, полядвицею, огірком, шампіньйонами, перепелиними яйцями під білим соусом
  • 89,00

“Дюбарі” 310 гр.

Салат з філе телятини, броколі з твердим сиром, огірком, помідором чері та міксом зелені під білим соусом
  • 155,00

Капрезе-прошуто, 260 гр.

Традиційна середземноморська закуска з моцарели, помідорів та прошуто з руколою і м'ятою під зеленими соусом
  • 160,00

Рулет Поло з в’яленими томатами, 220 гр.

Смачна, добре промаринована птиця запечена з пікантними томатами та моцарелою з грибним гарніром
  • 145,00

Міньйони під винно-вишневим соусом, 140 гр.

Соковиті міні-стейки з філе телятини з винно-вишневим соусом
  • 180,00

Канапе-профтроль з зеленим творогом і ковбаскою (55 гр)

  • 26,00

Філе риби запечене в кунжутних зернах, 140 гр.

Філе тріски запечене
  • 85,00

Шашличок з філе індика в імбирному соусі, 105 гр.

  • 72,00

“Галіна-апельсіна”, 170 гр.

філе птиці з фруктовим соусом
  • 86,00

Класичні українські крученики під соусом з білих грибів, 150 гр.

  • 78,00

Морська гірка з раків, креветок та зелені, 3000 гр.

  • 2450,00

Закуска до самогонного столу з квашениною та м’ясними закусками, 3000 гр.

  • 2800,00

Канапе з полядвицею копченою, 52 гр.

  • 19,00

Канапе з ікрою лососевою червоною, 35 гр.

  • 45,00

Канапе з фореллю копченою, 55 гр.

  • 29,00

Язик гов’яжий заливний, 470 гр.

  • 98,00

Гарячий салат “Альденте”, 260 гр.

З філе-лосося гриль, помідора чері, оливок, огірка та тьрох видів зелені
  • 145,00

Качине філе з яблучно-апельсиновим гарніром

360 грам
  • 195,00

Паштетна закуска зі шпинатом, багетом та чері,250гр.

Ніжний паштет з птиці рулетиком зі шпинатом та грінкою
  • 99,00

Салат “Віденський”, 230гр.

Салат-закуска з качиним філе, малиною, сиром брі, кедр. горіхом
  • 165,00

Карпачо класичне, 165 гр.

Класичне карпачо з філе телятини (без термічної обробки), під пармезаном
  • 145 грн.

Корпачо з масляної , 230 гр.

Холодна закуска з масляної холодного копчення з пармезаном, оливками та зеленню
  • 195 грн.

Тартюф під малиновим соусом, 5 шт. (300гр)

300 грам (5 шт.)
Філе індика, малина, сир "формаджо", вершки м'ята, мікрозелень
  • 99,00

Шашлик на грилі , 280г. /80г.

  • 185 грн.

Філе лосося з овочевим гриль-гарніром, 230 гр.

  • 195 грн.

Рулетики з філе окуня під сирним соусом, 120гр.

  • 89 грн.

Гратен з філе птиці з яблучним гарніром, 280 г.

  • 86 грн.

Рулетики з сиром “Філадельфія”, лососем та червоною ікрою, 200г.

  • 139 грн.

Салат “Толедо”, 250гр.

  • 119,00

Салат теплий “Тернопіль”, 320 гр.

  • 145 ,00

Закуска “Тар-Тар”, на таталетках, 180гр. (4 шт.)

  • 119,00

Телятина в шоколаді, 205гр.

  • 195,00

Шашлик з філе птиці, 130 гр.

  • 49,00

Штрудель маково-вишневий з морозивом та какао, 200 гр.

  • 49,00

Ананас грильований, 460/260 гр.

  • 65,00
вулиця Замкова, 14 (готель “Тернопіль”)
тел.: (0352) 25-25-28
067 350-05-37
  • Facebook
  • Search ...
Всі права захищені © 2021 Ресторан Тернопіль
Call Now Button